Неколико спортиста из спортског друштва Црвена звезда упутило писмо в.д. републичком тужиоцу Слободану Радовановићу

Published on 11/05,2009

Након изјаве в.д. републичког тужиоца Слободана Радовановића да ће поднети прекршајну пријави против фудбалског клуба Црвена звезда и њеног председника Владана Лукића због дуксерице коју је носио на фудбалској утакмици изнеђу Новог Пазара и Црвене звезде неколико спортиста из спортког друштва Црвена звезда 5.10.2009. упутило је отворено писмо у коме се позива да буде гост на предстојећој утакмици Јелен супер лиге између Црвене звезде и Хајдука из Куле која се игра у суботу 7.11.2009 године.

Потписници овог писма су Милан Гуровић, Душан Савић, Милош Шестић, Мирко Павловић, Небојша Илић, Ненад Перуничић, Игор Бутулија, у писму се између осталог говори о како говоре ови истакнути спортисти срамној одлуци да покрене прекршајну пријаву против звезде и Лукућа и неистини о наставку песме  Док се земља око сунца креће“  Они наводе да је в.д. репиблички тужилац вероватно случајно обмануо грђане и мисле да је то урадио јер су вероватно и њега преварили око текста песме и овог пута позивају Слободана Радовановића да им се придружи у суботу ВИП ложи како би заједно чули истинити текст песме. 


Comments

 1. 12/04,2013 | 13:28

  It's very simple to find out any matter on net as compared
  to books, as I found this piece of writing at this site.

 2. 03/20,2014 | 17:28

  Hi! Someone in my Facebook group shared this site
  with us so I came to take a look. I'm definitely enjoying the information.
  I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Exceptional blog and amazing style and design.

 3. 04/08,2022 | 06:36

  The helmet of the man’s cock weaves a picture of no recognition as the father’s cum streaks itself through the watery haze.

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me