Сион - Црвена звезда 3:3

Published on 11/15,2009

Фудбалски клуб Сион угостио је Црвену звезду на пријатељској утакмици поводом проставе стогодишњице клуба.  Од око три хиљаде гледалаца који су били присутни на стадиону половина је навијала за Београдски клуб, што говори о великом интересовању људи из дијаспоре за овај меч. На пут у Швајцарску није отпутовало више стандарних играча, што због репрезентативних обавеза, што због повреда. 

Црвена звезда је испустла победу јер је водила  3:0, головима Блажића у 15, Савиа у 28. и Кадуа у 29. минуту. Домаћини су смањили високу предност у 37. минуту, да би головима у 78. и 85. минуту стигли до изједначења.  Тренер Црвене звезде је истакао да је задовољан игром али је неспретноцт и грача Сиона је утицала на коначан утисак, наиме у последњем минуту меча играч Сиона је уклизао са леђа Немањи Цветковићу .

Цветковић је одмах пребачен у Болницу у Сиону где је након снимања установљен прелом ноге. Доктор Црвене звезде Дејан Пурић изјавио је да Цветковића очекује операција у Београду након које ће се знати када ће моћи поново да заигра у дресу Црвене звезде. Повратак у Београд је у недељу увече.

 

 


Comments

  1. 11/16,2009 | 18:53

    Kolega aj poseti moj blog da bi mogla da izadjem na kolokvijum. Hvala unapred

  2. 11/16,2009 | 21:04

    kad pobedimo u derbiju napisi detaljan blog i naravno da vidimo golove:)

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me