Чукарички - Црвена звезда 0:3

Published on 11/21,2009

На Бановом брду пред око 1500 гледалаца од којих је 90% навијача Црвене звезде гостујућа екипа славила је резултатом 0:3. Утакмица је почела минутом ћутања због недавне смрти Патријарха Српског господина Павла. Главни судија на овој утакмици био је Срђан Каурин, а његови помоћници: Радован Степановић и Раде Вукелић. Јако важна победа за звезду јер је противник у следећој првенственој утакмици Партизан.

Голове за звезду  постигли су: Лекић у 26. и 55. минуту и Јевтић у 48. минуту, утакмица је протекла у доминацији гостујуће екипе током целог меча а тренер Петровић је у стартној постави извео 3. нападача што најављује офанзивну игру и у дербију. Делије су сјајним навијањем и бројношћу улепшале овај спектакл. Следећа утакмица је у среду 25. новембра у Лав купу србије на Маракани а противник је Спартак Златибор вода. У понедељак почиње продаја карата за дерби против Партизана а за  првих 8000. купаца за секторе запад,север и исток спремљено је изненађење, поклон карта за куп утакмицу против Спартака Златобор воде.  

 

 


Comments

  1. 11/24,2009 | 16:00

    U subotu svi na Marakanu da zgazimo grobare!!!!!!!!!
    Odlican blog matori...
    Svaka cast...

  2. 04/07,2022 | 21:23

    Garrett resumes the fondling of his cock while he takes long drawn-out whiffs from his sweat, piss and cum stained jockstrap.

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me