Улагања у Црвену звезду

Published on 11/20,2009

Фудбалски клуб Црвена звезда са поносом је представила нови пројекат који би ускоро требало да заживи на Маракани, а који ће наш клуб у још једном сегменту сврстати раме уз раме са најбољим светским екипама.
Црвено-бели су договорили сарадњу са "iTicket-ом", највећом скандинавском компанијом за продају и дистрибуцију улазница. У првој половини 2010. године, шведски гигант требало би на наш стадион да инсталира најсавременији систем за продају карата за утакмице и процедуру уласка, чија је вредност два милиона евра.

- Као потпредседник Црвене звезде и председник Скупштине града са великим задовољством желим добродошлицу реномираној шведској компанији "iTicket" која ће у наредном периоду инвестирати два милиона евра у наш стадион и наш Београд. Поносно могу да кажем да је ова инвестиција највећа страна инвестиција у неки постојећи спортски објекат у Србији у последњих двадесетак година - рекао је поптпредседник Црвене звезда и председник Скупштине Београда Александар Антић и додао - У име Црвене звезде са поносом желим да кажем да ће наша Маракана бити први стадион у Југоисточној Европи опремљен најновијом технологијом. Имаћемо исту опрему коју имају на Алианз Арени, Олд Трафорду, стадиону Бенфике и Пратеру у Бечу. То је место које жели Звезда у Европи а то је место које желимо за нашу Србију.

Антић је истакао и да ће у будућности бити још улагања у највећи српски стадион.

- Као нова управа не радимо само на консолидовању веома тешке финансијске ситауције у клубу и на спортском плану где смо после трећине првенства први на табели - радимо и на уређењу наше Маракане. Инвестиција шведске компаније "iTicket" само је прва од оних које планирамо на Маракани. Управо смо добили анализу једне од највећих светских проценитељских кућа која је вредност Маракане проценила на 30 милиона евра као и да је њена искоришћност испод 50 одсто.

Сарадња са "iTicket-om" и партнером шведске компаније за југоисточну Европу, фирмом "Ginger RCA", омогући ће Маракани да се мери са највећим и најмодернијим стадионима Старог континента.
- Потенцијал Маракане није искоришћен на прави начин и то морамо да исправимо. Већ сада могу да најавим да ћемо за предстојећи дерби са Партизаном имати нове LED екране на терену и нов начин рекламирања. Такође, до почетка пролећног дела шампионата требало би да поставимо и нови семфаор, површине око 100 квадрата.

Представник компаније "Ginger RCA" Милан Бегић нагласио је да исти систем дистрибуције и уласка на стадион "iTicket-a" инсталиран на седам од девет стадиона на којима ће се играти мечеви Светског првенства 2010. године у Јужној Африци.

- Мислим да убудуће редови испред благајни бити само носталгична успомена на нека прошла времена. Планирамо да успотавимо такву мрежу продаје карата да ће сваки навијач Звезде моћи из топлине свог дома да резервише своје место на Маракани. Кључ дистрибуцује улазница биће интернет. Захваљујући овом систему карте ће моћи да се купе путем интернета, мобилног телефона, банкоматима... Уколико сте купили улазницу онлине путем, довољно је само да је одштампате и са баркодом улазите на стадион. Наравно, благајна на Маракани ће наставити са радом, али ће сама продаја бити далеко савременија - објаснио је Бегић.


Comments

  1. 04/06,2022 | 01:45

    Daddy smiled and said, “ that is my good boy. Don’t even want to leave your daddy’s Ripe socks on the floor. That’s the respect I love boy.” I then was told to clean his left foot. “Scrub these whitish paste out in my toenails. I want you to smell and place them in your mouth and let me see.” Daddy commented. It smelled and tasted like Brie cheese. Then I moved my tongue in between daddy’s toes. I cleaned up so well. Just thought I was finished. Daddy said,” the sole is clammy. It has nature feet oil after a whole day in the shoes, you think you finished fag. Keep working on that.”
    mature

  2. 04/07,2022 | 18:36

    “See this; see this. “His father says. “This is where power comes from.”

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me