Слободан Радовановић в.д. републичког тужиоца најавио прекршајну приајву против председника Црвене звезде Владана Лукића.

Published on 10/30,2009

Након одлуке навијача Црвене звезде да не оду на гостовање у Нови пазар из добро познатих разлога један од њих је негостопримство домаћина, председник  Црвене звезде Владан Лукић је одлучио да се на утакмици у Новом пазару појави у дуксу навијачке групе Делије Север. Наиме на дуксу који је црвене боје налази се навијач који у рукама држи црвено бели барјак и око њега стоји текст "Док се земља око сунца креће..." 

Републички тужилац поднео захтев за покретање прекршајног поступка против Црвена звезда и њеног председника Владана Лукића. На утакмици у Новом Пазару Лукић носио мајицу са песмом која подржава хулигане, тврди тужилац. Лукић одбацује те тврдње.

Како републички тужилац наводи наставак песме иде: "Док се земља око сунца креће, Звездини хулигани умирити се неће, звече штангле, палице и ланци, ево иду Звездини лудаци" Наравно ово није прави текст песме а прави текст гласи: "Док се земља, док се земља око сунца креће, звездини се барјактари умирити неће, дува тајфун, дува тајфун, кошава све носи, сваком ветру, сваком ветру, барјак наш пркоси." Можда републички тужилац зна песме боље од онох који су их смислили.

Лукић измеђуосталог наводи да је дукс купљен у регистрованој продавници и платио га је 2900,00 динара где је држави плаћен пдв. од 442,37 динара, за купљени производ је добио и легалан фискални рачун. 

 


Comments

  1. 11/03,2009 | 17:55

    Ma mnogo je glupo ovo sto su uradili, al eto sad su setili da uvode red pa svi zivi ispastaju...

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me